PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Rellen gaan PSV een hoge boete opleveren’

Voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Lens en PSV zijn er door rellen maar liefst 24 mensen gewond geraakt. Hier maakt de Franse politie melding van. Het is niet bekend hoeveel hiervan Nederlands zijn.

Het ging dinsdagavond mis in het centrum van Lens, waar 200 van de 2000 aanwezige fans naartoe gingen. ‘Het ging mis toen een groep van zo’n 200 man zich vanuit het centrum van de stad naar het stadion begaf. Eerst braken rellen uit in de stad zelf, daarna in de buurt van het stadion. De politie gebruikte traangas en wapenstokken’, schrijft De Telegraaf.

Ook tijdens de wedstrijd ging het mis. PSV-supporters sloopten tijdens de rust stoeltjes uit het uitvak en gooiden die samen met vuurwerk naar het vak van Lens-supporters. De Eindhovense club kan een boete verwachten van de UEFA na de uit de hand gelopen wedstrijd. De mobiele eenheid wist uiteindelijk de situatie te deëscaleren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.