PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Het is een geweldige speler maar helaas van PSV-niveau’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart vindt dat Joey Veerman bij PSV op zijn niveau zit. Volgens hem zou een transfer hogerop een foute keuze zijn. Dit laat hij weten in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport.

“Ik ben echt van de fanclub. Maar, PSV-niveau, denk ik”, aldus Van der Vaart. Youri Mulder ziet het anders. “Weet ik niet, ik vond hem bij het Nederlands elftal ook goed. Je ziet gelijk: hij komt erin, dan gaan er ballen naar voren. Waar je met Frenkie de Jong wel eens denkt: speel ‘m nou eerder af. Die gaat dan eerst nog dribbelen. Maar Veerman maakt het spel echt snel.”

Marco van Basten is het eens met Mulder. “Aan de bal vind ik hem wel echt goed. Dat is een positief iets. Als ze de bal niet hebben, dan heb je wel iets negatiefs. Hij is niet snel. Hij verliest ook wel eens een bal.” Of Veerman niveau Champions League is?. “Aanvallend is het mooi, goed en effectief. Maar hij moet soms ook weten wanneer hij de bal niet mag verliezen. Daarin is hij soms een beetje te speels.”

Van der Vaart vindt dat Veerman er verstandig aan doet gewoon in Eindhoven te blijven. “Ik vind het een geweldige speler. Maar helaas voor hem PSV-niveau, denk ik. Hij moet niet weggaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.