PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Waarschuwing voor PSV: ‘Dat is levensgevaarlijk tegen een getergd Ajax’

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos verwacht geen monsterzege van PSV aankomende zondag in de topper tegen Ajax. Hij wil zelfs de ploeg van trainer Peter Bosz waarschuwen.

Tegenover het Eindhovens Dagblad zegt hij er het volgende over: “Ik wil op de rem trappen. Om me heen hoor ik: het wordt 5-0 of 10-0, die wedstrijd hoeft niet eens gespeeld te worden. Maar dat is natuurlijk levensgevaarlijk, zeker tegen een getergd Ajax.”

“Het is de eerste keer dat ze uit Amsterdam vertrekken en niét de favoriet zijn. Maar ze hebben niks te verliezen, dus wees op je hoede PSV. Trap niet in die val. De ommekeer zou hier plaats kunnen vinden, al hoop ik het niet voor PSV. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.”

Dat Ajax zo’n uitermate zwakke indruk maakt, verandert niks aan de verwachting van De Mos. “Ik kan me niet voorstellen dat Ajax in het Philips Stadion met 5-0, 6-0 of 7-0 wordt verslagen. Het gaat geen makkie worden. Als PSV het koppie erbij houdt, wordt het een kleine overwinning.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.