PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Felicitatie voor PSV-speler: ‘Klein envelopje in je kontzak?’

PSV wist gisteren met 3-1 te winnen van Fortuna Sittard. Vleugelflitser Johan Bakayoko was weer eens belangrijk voor zijn ploeg en was verantwoordelijk voor een goal.

Verslaggever Hans Kraay junior vroeg Bakayoko na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN namelijk naar de contractsituatie van de Belg. “Ik heb al verlengd, maar we houden het binnenskamers bij PSV”, antwoorde Bakayoko. “Ik heb niet echt verlengd, gewoon… Ja, ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen. Ik weet echt niet hoe men dat noemt. Ik zal het een ander keer uitleggen.”

Kraay wilde natuurlijk meer weten en hielp de PSV’er ietwat op weg. “Je had een contract tot 2026, maar je hebt er wat bij gekregen in je kontzak”, zegt Kraay, waarop Bakayoko bevestigend reageert. “Zeker”, aldus de Belg. “Gefeliciteerd met de kleine enveloppe in je kontzak”, besluit Kraay lachend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.