PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Acht PSV-talenten staan voor transfervrij vertrek’

PSV heeft een heel aantal talenten rondlopen bij de club. Maar het zou zomaar kunnen dat een aantal hiervan deze zomer zomaar transfervrij de deur uitlopen. Het medium ‘Voetbalzone’ deed hier onderzoek naar en kwam naar voren met acht namen.

De eerste is Isaac Babadi, die momenteel een aflopend contract heeft. “De achttienjarige Nijmegenaar heeft zich in zijn eerste acht officiële duels in de hoofdmacht van PSV behoorlijk op de kaart gezet, waardoor meerdere Europese clubs volgende zomer willen toeslaan.”

Naast Babadi hebben ook Mohamed Nassoh, Niek Schiks, Tim van den Heuvel, Matteo Dams, Tai Abed, Mylian Jimenez en Julian Kwaaitaal allemaal een aflopend contract. Zij moeten zich dit seizoen dus laten zien om een nieuw contract te verdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.