PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Die PSV-speler is erg ingenomen met zichzelf’

Analist Johan Derksen is nog niet voor de volle honderd procent overtuigt van Joey Veerman. In zijn ogen laat de middenvelder van PSV het vooral in grote wedstrijden niet zien. Volgens ‘De Snor’ zijn daar meerdere redenen voor.

“Tegen Arsenal was het heel goed als leerproces voor hem”, begint Derksen op dinsdagavond bij Vandaag Inside. “Want Veerman kan zich op basis van zijn uitstekende techniek en inzicht tegen RKC handhaven. Uitstekende voetballer.”

“Maar op dat niveau mist hij alle agressie, alle snelheid en balsnelheid. Het is een één-tempo-speler ook”, vervolgt Derksen, die de vraag krijgt of hij Van Ginkel beter vond. “Van Ginkel heb ik altijd een twijfelaar gevonden, maar Veerman kan niet naar een topdivisie. Niet naar de Bundesliga, niet naar Engeland.”

“Hij heeft nog een nadeel, dat zie je als hij een keer gewisseld wordt. Veerman, die is erg ingenomen met zichzelf. Hij vindt het onbegrijpelijk als hij als sterspeler een keer gewisseld wordt”, besluit Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.