PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toptransfer lonkt voor PSV-spelmaker’

Joey Veerman is bij PSV uitgegroeid tot een absolute sterkhouder. Volgens het medium Voetbal International lijkt hij dan ook bezig aan zijn laatste seizoen als speler van de Eindhovenaren. Het medium ziet hem namelijk aan de slag gaan in een absolute topcompetitie.

De enige vraag die daarbij rijst is of Veerman dat in een topcompetitie bij een topclub gaat doen of bij een subtopper. Volgens Voetbal International moeten de wedstrijden dat in de Champions League gaan uitwijzen. “Hij moet het, ook met het oog op het EK met Oranje volgend jaar, ook op het allerhoogste niveau laten zien.”

Veerman kreeg in Londen in ieder geval al een harde les. “De middenvelder kreeg op dat vlak een harde ontgroening in Londen tegen Arsenal waar hij te weinig oog had voor de uitblinkende Martin Ødegaard”, klinkt het. Al deed Veerman het wel beter tegen Sevilla. “Tegen Sevilla maakte Veerman enkele foutjes, maar hij strooide geregeld met een aantal fabelachtige passes waaruit prima mogelijkheden voor PSV kwamen. Liefst 26 doelpogingen noteerden de Eindhovenaren tegen de Spanjaarden en Veerman had er als distributiecentrum een belangrijke rol in”, luidt de conclusie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.