PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Flinke tegenvaller voor PSV: ‘Eindhovenaren houden adem in’

PSV heeft haar sterkhouder Noa Lang voorlopig rust gegeven. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink melding van. De vleugelflitser viel in het duel met Sparta uit met klachten aan zijn hamstring. Vervolgens meldde hij zich bij bondscoach Ronald Koeman af voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland.

Tijdens de interlandperiode wordt Lang niet op het trainingsveld van PSV verwacht. “Gekeken wordt hoe zijn blessure zich ontwikkelt. Even afwachten. Nog geen garantie dat hij er vanaf volgende week donderdag weer bij is – dan stromen veel internationals in – maar ook nog niet uitgesloten”, aldus Elfrink op X.

Lang heeft in zijn eerste maanden in dienst van PSV veel indruk gemaakt. Zijn teller staat na dertien wedstrijden op vijf doelpunten en één assist. Mocht Lang volgende week zaterdag niet in actie kunnen komen tegen Fortuna Sittard, dan is Hirving Lozano zijn meest logische vervanger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.