PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wim Kieft maakt gehakt van basisspeler PSV’

Voormalig voetballer en huidig analist Wim Kieft heeft totaal geen hoge pet op van PSV-mandekker Andre Ramalho. In het Champions League-duel tegen Sevilla maakte de Braziliaan wederom geen goede indruk.

In het praatprogramma Veronica Offside stelt Kieft dat PSV ‘goed’ speelde tegen Sevilla. “Maar als je tegen dat soort tegenstander speelt en je hebt verdedigers als Ramalho, dan loop je wel het risico dat je het een en ander tegenkrijgt”, aldus de voetbalanalist.

“Tegen Sparta heb je dat natuurlijk minder. Hij is gewoon totaal ongeschikt. Hij kan niet eens ballen wegwerken die op hem af komen. Hij staat ook altijd verkeerd en komt simpelweg kwaliteit tekort. PSV speelt heel attractief, al is het programma ook relatief makkelijk geweest”, aldus Kieft.

Ook Noa Lang komt ter sprake. “Het blijft een veelbelovende speler”, aldus Kieft. “Op een gegeven moment, als hij die laatste stap wil maken, dan moet je er tegen Sevilla gewoon twee maken. Hij was zó goed tegen die Navas, maar als je je wil onderscheiden, dan moeten die goals nog wel komen. Het kan natuurlijk wel gewoon bij die jongen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.