PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet het twee weken doen zonder uitblinker’

PSV kan de komende twee weken niet beschikken over de Amerikaanse middenvelder Malik Tillman. Hier maakt journalist Paul van der Kraan van De Telegraaf melding van.

“De middenvelder van PSV zou samen met zijn collega-internationals Sergiño Dest en Ricardo Pepi naar de Verenigde Staten reizen voor oefeninterlands tegen Ghana en Duitsland, maar blijkt tegen Sparta een blessure te hebben opgelopen. Tillman staat daardoor naar schatting zo’n twee weken aan de kant.”

“Jerdy Schouten, die goed in vorm is bij PSV, had gezien de afmelding van onder anderen Frenkie de Jong mogelijk in beeld kunnen komen voor het Nederlands elftal, maar de middenvelder kampt met een voetkwetsuur, die met medicatie en rust moet genezen en kan daar nu de interlandperiode voor gebruiken”, aldus de journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.