PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik zou niet uit kunnen leggen waarom die PSV-flitser lastig zou zijn’

PSV-trainer Peter Bosz kan het uitstekend vinden met zijn nieuwe vleugelaanvaller Noa Lang. Dit liet hij weten op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Sparta.

“Noa Lang lastig? Ik zou niet uit kunnen leggen waarom hij lastig zou zijn. Ik heb nog niet een dag gehad dat ik dacht, goh dat zullen ze wel bedoeld hebben”, wordt Bosz geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “Hij is het tegendeel van lastig zijn. Hij traint hard, is heel eerlijk en als hij iets fout doet is hij zelfkritisch. Noa is zorgzaam naar zijn medespelers, ontfermt zich ook over nieuwe spelers terwijl hij zelf ook nieuw is. Ik zou niet kunnen zeggen waarom hij lastig is. Ik heb het van tevoren ook gelezen, maar zou niet weten wat er bedoeld wordt. We plakken nogal snel een stempel op mensen. Ik ook. Als mijn ploeg een keer drie tegengoals krijgt, is het allemaal door de naïviteit.”

Verder zegt Bosz over een andere flankspeler, Hirving Lozano: “Ik ken hem niet goed genoeg uit zijn eerste periode, maar het is een pure winnaar. Ook hij is net als Armel (Bella-Kotchap, red.) na weken van voorbereiding binnengekomen bij ons. Ik snap dat het voor hem lastig is nu, maar wij hebben ook goede spelers in huis en dat is hij zelf ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.