PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Erg vreemd dat die PSV-speler niet bij Oranje zit’

Journalist Martijn Krabbendam vindt het vreemd dat PSV-speler Jerdy Schouten niet is opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hij denkt namelijk dat hij met zijn spel het dichts in de buurt zit van de geblesseerde Frenkie de Jong.

“Uit bij Frankrijk deed Frenkie niet mee, je zag meteen wat een verschil dat maakte”, vertelt Krabbendam in een video-item van Voetbal International. “Het verbaast mij dat Schouten er dan niet bij is. Hij speelt uitstekend bij PSV, een middenvelder die een spelversneller is. Hij komt misschien nog wel het dichtst bij de manier waarop Frenkie speelt, op zijn eigen niveau uiteraard.”

Door de absentie van Schouten zal Koeman een andere vervanger moeten kiezen voor de afwezige De Jong. Joey Veerman lijkt een optie voor de bondscoach van het Nederlands elftal. Ook Krabbendam geeft Veerman een goede kans op speelminuten. “Marten de Roon of Joey Veerman, je hebt natuurlijk een passer nodig”, aldus Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.