PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gewaarschuwd: ‘Niemand kan ons nog stoppen’

RC Lens verraste dinsdag flink door in eigen huis met 2-1 te winnen van Arsenal. En dat zet de groep waarin ook PSV speelt totaal op zijn kop.

“Sinds de wedstrijd tegen Sevilla hebben we weer een klik, ons seizoen is gelanceerd na die wedstrijd”, vertelt Elye Wahi, doelpuntemaker van RC Lens aan RMC Sport. “Niemand kan ons nu nog stoppen. Wat we deze avond hebben gepresteerd, is uitzonderlijk. We speelden een solide wedstrijd, zowel defensief als offensief.”

Trainer Franck Haise beleefde ook een prachtige avond. “Ik ben trots op de spelers, omdat ze op dit hoge niveau zoveel karakter toonden. We hadden een goede start, onze eerste tien minuten waren van hoge kwaliteit. En toen ging het meteen fout na de eerste bal in de verkeerde richting. Dat we Arsenal verslaan in de Champions League, is zeker een van de hoogtepunten in mijn periode bij RC Lens en misschien wel de mooiste overwinning tot nu toe”, aldus Haise.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.