PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dat is echt dramatisch van PSV’

Analist Theo Janssen zag PSV gisteren in de Champions League met 2-2 gelijkspelen tegen Sevilla. De Eindhovenaren maakten laat in de wedstrijd de 1-1 maar keken een minuut later alweer tegen een achterstand aan.

“Uiteindelijk ben je blij dat je gelijkspeelt”, vertelt Janssen in het Philips Stadion bij RTL 7. “Het kan natuurlijk nooit zo zijn dat je direct uit die aftrap een doelpunt tegen krijgt. Dat zag je ook hoe Luuk de Jong na die 2-2 reageerde richting de verdedigers. Blijdschap zorgt voor concentratieverlies en daardoor krijg je die goal tegen. Het kan nooit zo zijn dat binnen een minuut na de 1-1 je al een tegengoal krijgt. Dat is echt dramatisch. Je hebt geen tijd om te lang blij te zijn. Dat is de Champions League. Je moet gefocust blijven.”

“Het is echt ongelooflijk. Als je ziet hoe je staat te dekken in het centrum, sorry hoor… Hij (Armel Bella-Kotchap, red.) wordt erin gebracht om nog iets te forceren, maar dan zie je dat hij gewoon helemaal verkeerd staat. Hij staat gesloten, met zijn rug naar de goal. Hij staat daar heel slecht te verdedigen”, aldus Janssen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.