PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Daarvoor is die flitser naar Eindhoven gekomen’

PSV wist gisteren niet te winnen van Sevilla. Uiteindelijk werd het diep in de blessuretijd 2-2 door een goal van Jordan Teze. Noa Lang speelde een goede wedstrijd maar kwam niet tot scoren. Ook zijn ploegmakker Ismael Saibari genoot van het spel van de vleugelflitser.

“Van welke teamgenoot ik het meest heb genoten? Ja, van Noa Lang”, vertelt Saibari voor de camera van VoetbalPrimeur. “Elke bal die hij kreeg, heeft hij de tegenstander mee opgezocht. En hij ging er altijd voorbij. Daarvoor is hij ook naar PSV gekomen. Hij is ook Man of the Match geworden, dat zegt wel genoeg”, aldus Saibari.

Lang was inderdaad meermaals ongrijpbaar voor de verdedigers van Sevilla. De vleugelaanvaller van PSV was een plaag voor zijn tegenstanders, maar wist niet tot scoren te komen. PSV speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk tegen de Spanjaarden. Luuk de Jong en Jordan Teze zorgden voor de Eindhovense treffers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.