PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vind hem nog wel heel bepalend voor dit PSV’

Analist Pierre van Hooijdonk erkent dat PSV dit seizoen leuk en attractief voetbal speelt. Toch denkt de voormalig aanvaller dat ze wel erg afhankelijk zijn van Luuk de Jong.

“Ik vind Luuk de Jong nog wel heel erg bepalend voor dit PSV”, vertelt Van Hooijdonk bij NOS Studio Voetbal. “Die zijkanten zien er goed uit, maar als je ook tegen FC Volendam zag… Het aantal kopballen wat Luuk de Jong binnen de elf meter heeft, dat is echt ongekend. Nu stond alleen z’n voorhoofd een keer niet zo scherp als de afgelopen maanden.”

FC Utrecht-trainer Ron Jans zag Malik Tillman een lekkere assist afleveren. “Ja, zo nonchalant”, zegt de hoofdtrainer over het passje van Tillman op Guus Til. Laatstgenoemde viel ook op bij Jans. “Goede aanname ook. Vorig jaar ging het misschien net allemaal mis, maar die voelt zich nu ook goed, volgens mij. Van de week scoorde hij ook al en hij heeft zijn rol, denk ik, ook wel geaccepteerd”, aldus Jans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.