PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jan Poortvliet ziet het helemaal zitten in PSV’er’

Voetbaltrainer Jan Poortvliet ziet het helemaal zitten in PSV-flitser Noa Lang. Hij zag hem een goal maken afgelopen weekend tegen Volendam en heeft hem opgenomen in zijn elftal van de week van De Telegraaf.

“Noa Lang van PSV is voor mij gewoon genieten”, schrijft Poortvliet. “Een avonturier. Niet alles lukt, maar de drive en zijn diepgang met en zonder bal zijn geweldig. Hij is nooit bang, ziet het spel goed, is heel snel weg en passeert en scoort makkelijk.”

Noa Lang is het seizoen in Eindhoven goed begonnen. De aanvaller kwam over van Club Brugge en maakt vanaf het begin van het seizoen al een goede indruk in het shirt van PSV. Lang speelde tot dusver elf officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij vijf keer scoorde. Eénmaal gaf hij de assist bij een Eindhovense treffer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.