PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Winterse inkomende transferklapper lonkt voor PSV’

PSV pakte deze zomer flink uit op de transfermarkt. Alleen verloren ze wel op het nippertje nog middenvelder Ibrahim Sangaré aan Nottingham Forrest. En dat laatste zorgt voor wat krapte in de as van het elftal.

Achter Jerdy Schouten heeft trainer Peter Bosz weinig te kiezen voor de 6-positie. Dat werd pijnlijk duidelijk tegen Go Ahead Eagles (3-0): Schouten ontbrak, waardoor Joey Veerman als meest verdedigende middenvelder speelde. Die rol ligt hem niet zo, vindt Veerman zelf ook.

“Technisch directeur Earnest Stewart kan pas in de winterstop iets repareren en nog eens proberen om Aster Vranckx op te pikken bij VfL Wolfsburg, iets wat deze zomer niet lukte”, schrijft clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Het goede nieuws voor Bosz is dat Schouten komend weekend tegen FC Volendam al weer inzetbaar lijkt. “De ploeg van Bosz blijft maar wedstrijden spelen en moet na het treffen met ‘het andere Oranje’ het vizier direct weer op de Champions League richten. Het duel met Sevilla FC (van dinsdag) werpt zijn schaduw al vooruit”, aldus Elfrink tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.