PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft teveel kwaliteiten en verslaat Feyenoord’

Journalist Martijn Krabbendam volgt met grote interesse de verrichtingen van Feyenoord maar hij denkt niet dat ze aan het einde van het seizoen landskampioen zullen zijn. Hij dicht PSV namelijk teveel individuele kwaliteiten toe.

“Ik denk nu PSV”, vertelt Krabbendam bij Vandaag Inside. “Feyenoord heeft al twee keer gelijkgespeeld en dus vier punten laten liggen. PSV maakt geen fouten, en zij hebben tot de winterstop eigenlijk een vrij makkelijk programma in de Eredivisie. Feyenoord moet toch even die vier punten zien goed te maken.”

“Als je kijkt naar wat er geïnvesteerd is door PSV en door Feyenoord, is het gewoon nog steeds een groot verschil”, vervolgt de journalist. “Het zal spannend worden, maar ik denk uiteindelijk dat PSV net teveel individuele kwaliteit heeft. Maar het maakt niet uit voor Feyenoord, tweede is ook kampioen, hè: directe plaatsing voor de Champions League”, aldus Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.