PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV denkt groots en wil uitbreiden of verhuizen

PSV is voornemens om het Philips Stadion uit te breiden of anders zelf te verhuizen naar een nieuwe locatie. Dit heeft algemeen directeur Marcel Brands laten weten bij de presentatie van de jaarcijfers van de club.

Volgende week wordt de opdracht gegeven aan een onderzoeksbureau om met een voorstel te komen hoe PSV om moet gaan met de toekomst. Brands wil dat het bureau ‘out of the box’ denkt. Alle opties zijn dus mogelijk, óók het stadion op een nieuwe locatie. “Real Madrid heeft de laatste jaren ook out of the box gedacht”, aldus Brands tegen het Algemeen Dagblad. “En kijk eens wat ze met hun verbouwing gerealiseerd hebben.”

Er kunnen nog duizend á tweeduizend zitplaatsen bij komen in het Philips Stadion door reclameborden naar boven te verplaatsen. Als PSV écht wil doorgroeien, kan gekeken worden naar een forse verbouwing of een eventuele verhuizing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.