PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereid miljoenenbod voor op Premier League-speler’

PSV overweegt om in de winter toe te slaan voor verdediger Jarrad Branthwaite. Hij speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor de Eindhovenaren en heeft een goede indruk achtergelaten.

Volgens de Turkse journalist Ekrem Konur zouden ze zelfs een stevig bod op hem voorbereiden. “PSV bereidt een bod voor van 10 miljoen euro aan Everton voor de 21-jarige Jarrad Branthwaite”, schrijft Konur op X, het voormalige Twitter.

Jarrad Branthwaite werd vorig jaar zomer op voorspraak van Marcel Brands op huurbasis door PSV overgenomen. De Engelsman kwam in Eindhoven tot 36 officiële duels in de hoofdmacht. Hierin kwam hij vier keer tot scoren en leverde hij twee keer de assist voor een doelpunt. Ook speelde hij één wedstrijd namens Jong PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.