PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oranje-international baalt van rol bij PSV

PSV rekende gisteren in eigen huis met 3-0 af tegen Go Ahead Eagles. Hoewel het spel van de Eindhovenaren niet sterk was waren ze toch erg tevreden met de einduitslag. Middenvelder Joey Veerman was minder goed gemutst.

“Voor mijn gevoel krijg ik veel te weinig de bal zo”, vertelde Veerman na afloop van de wedstrijd op de persconferentie van PSV. Normaliter speelt Jerdy Schouten als controleur bij PSV, maar tegen Go Ahead Eagles vervulde Veerman die rol. En daar baalde de Volendammer van. “Ik stond eigenlijk meer als een soort verdediger op het veld. Dat is niet mijn beste kwaliteit. Ik denk dat mijn kwaliteit juist is om spelers voor de keeper te zetten. En om te scoren.”

“Het kan niet vanaf zes, nee. Maar goed, ik was er nodig. Dan win ik mijn kopduels maar. We hadden steeds de bal, maar de vrije man konden we niet vinden. Eigenlijk dachten we dat ik als zes vrij zou komen, maar ik had vooraf wel kunnen bedenken dat ik niet vrij zou komen. Dat maakte het lastig. Als ik dan toch een leerpunt meeneem, is het dat ik veel duels moest spelen”, aldus Veerman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.