PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lof voor PSV-verdediger: ‘Hij speelde geweldig’

PSV wist gisteren in eigen huis met 3-0 te winnen van Go Ahead Eagles. Analist Karim el Ahmadi zag de Eindhovenaren niet naar eigen kunnen spelen, maar zag in verdediger Jordan Teze toch een uitblinker.

“De eerste helft was PSV slordig, ondanks de goede goal van Luuk de Jong”, vertelt El Ahmadi bij ESPN. “Teze vond ik echt geweldig spelen. Niet alleen door die twee voorzetten en assists, maar ook verdedigend vond ik hem sterk. Dest en Van Aanholt zijn wat aanvallender en daar hadden we kritiek op bij Teze. Maar met twee assists doe je het gewoon goed. Zo moet hij zich in de basis zien te knokken.”

De voormalig Marokkaans international zag echter ook hoe Teze tot die twee assists kwam. “Je zag wel dat Go Ahead Eagles Lozano afdekte. Daardoor kwam Teze vrij te staan en dat kwam natuurlijk goed uit. Zo kwam hij wel tot de assists bij de goals”, aldus El Ahmadi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.