PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat maar door en wil nieuwe grote slag slaan’

PSV probeert momenteel het contract van vleugelflitser Johan Bakayoko open te breken en te verlengen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Het huidige contract van de Belgisch international loopt tot medio 2026.

Afgelopen zomer scheelde het niet veel of Bakayoko speelde niet meer bij PSV. In de laatste week van de transferwindow werd er nog een bod van veertig miljoen euro uit de Premier League voor hem neergelegd, maar de vleugelaanvaller wilde graag met de Eindhovenaren de Champions League in.

Na zijn besluit werd Hirving Lozano terug naar Eindhoven gehaald, maar dat weerhoudt PSV er niet van om het contract van Bakayoko open te breken. Volgens het ED wil de huidige koploper van de Eredivisie het contract met minimaal één en het liefst twee jaar verlengen.

Dat PSV vol in de verlengmodus zit is duidelijk. Dinsdag werd bekend dat het contract van Ismael Saibari is opengebroken tot de zomer van 2028 en daarnaast zijn ook de gesprekken met Isaac Babadi in volle gang. Die lopen echter wat stroever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.