PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij wil PSV niet transfervrij verlaten’

Shurandy Sambo besloot dit seizoen om voor zijn kans te gaan bij PSV. Alleen komt de vleugelverdediger tot op heden nog niet veel aan spelen toe onder trainer Peter Bosz.

Sterker nog, PSV was in de voorbije transferperiode akkoord met FC Twente over een verkoop van de voetballer. Sambo besloot echter zelf de stekker uit de onderhandelingen te trekken en in Eindhoven te blijven. In het Philips Stadion beschikt Sambo nog over een contract tot medio 2024.

“Sambo wil PSV niet transfervrij verlaten, heeft hij eerder aangegeven”, schrijft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad. “PSV heeft in eerdere gesprekken geen akkoord kunnen krijgen met de zaakwaarnemer en bekijkt nu of een transfer in de winter of een contractverlenging de meest logische optie is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.