PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoeft voorlopig niet op handtekening van hem te rekenen’

PSV-middenvelder Isaac Babadi lijkt zijn aflopende contract bij de Eindhovenaren voorlopig niet te gaan verlengen. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink melding van. Hij wil de situatie eerst even afwachten omdat hij niet veel aan spelen toe komt onder trainer Peter Bosz.

Hij i kreeg tegen Almere City een kleine tien minuten speeltijd. De jeugdinternational van Oranje kent bij PSV veel concurrentie. Bosz kan op die positie namelijk ook kiezen voor Ismael Saibari, Malik Tillman en Guus Til. Volgens Elfrink hoeft de Eindhovense club vanwege het gebrek aan speeltijd niet snel een handtekening van Babadi te verwachten.

“Nu speelt hij weinig en is er voorlopig geen perspectief op een nieuw contract, maar Babadi traint volgens betrokkenen wel goed. Bosz maakt alleen een andere keuze”, schrijft de clubwatcher. Babadi ligt nog tot medio 2024 vast in de Lichtstad. Tot dusver kwam hij tot 105 minuten in acht optredens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.