PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus wil toeslaan voor PSV-huurling’

Het Italiaanse Juventus is voornemens om zich deze winter defensief te gaan versterken. En één van de spelers die op hun lijstje staat is die van PSV-huurling Armel Bella-Kotchap. Hier maakt het medium LA Gazetta dello Sport melding van.

Hij wordt dit seizoen door PSV gehuurd van het Engelse Southampton en speelde tot dusver twee duels voor de Eindhovenaren.

Bella-Kotchap is echter niet de enige op de lijst van Juventus. Ook Danilho Doekhi van Union Berlin, Konstantinos Mavropanos van West Ham en Konstantinos Koulirakis van PAOK gelden als belangrijke kandidaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.