PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig PSV’er heeft mij deze club aanbevolen’

Anwar El Ghazi heeft een nieuwe club te pakken. De vleugelflitser zet zijn loopbaan voort bij het Duitse FSV Mainz. Bij die club treft hij een oude ploeggenoot aan van zijn tijd bij PSV.

“Ik ben blij dat ik een mooi team heb gevonden in FSV Mainz”, vertelt El Ghazi aan de clubkanalen van FSV Mainz. “De gesprekken met de verantwoordelijken waren zeer positief en hartelijk; ik voelde meteen het vertrouwen, iets wat erg belangrijk is voor een speler. Ik heb Phillipp Mwene gesproken. Ik ken hem goed door onze tijd in Eindhoven en hij heeft mij de club ook aanbevolen.”

“Ik ben een speler die graag gevaarlijke situaties creëert door de bal te veroveren en de kortste route naar het doel te nemen. Ik wil de club helpen om wedstrijden te winnen met doelpunten en assists. Ik wil een succesvol seizoen beleven bij de club”, aldus El Ghazi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.