PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dat vind ik wel een tekortkoming van die PSV-trainer’

PSV ging gisteren in de Champions League kansloos met 4-0 onderuit op bezoek bij Arsenal. Bij de rust stond het al 3-0 van de Londenaren. Recordinternational Wesley Sneijder heeft de wedstrijd ook bekeken en geeft nu zijn mening hierover.

“Als je ziet dat je geen grip hebt op de wedstrijd, zou je er misschien voor moeten kiezen om het anders te doen en in te zakken”, vertelt Sneijder in de rust bij RTL 7. “Nu zet je steeds met vijf man druk, waardoor er een gat op het middenveld ontstaat. Dat vind ik wel een tekortkoming van Bosz. Hij zegt niet: doe het vanuit de organisatie. Ze winnen ook geen enkel duel, ze worden omvergeblazen.”

In de tweede helft wist PSV het ook niet op 3-0 te houden. Twintig minuten voor tijd was het Martin Odegaard die vrij kwam rond de zestien en bepaalde de eindstand op 4-0. Zaterdag speelt PSV de volgende wedstrijd, dan is Almere City de tegenstander.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.