PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Anwar El Ghazi zal snel tekenen bij verrassende club’

De transfervrije Anwar El Ghazi lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. Hij zal namelijk naar verluidt snel een contract gaan ondertekenen bij het Duitse FSV Mainz. Hier maakt de Duitse journalist Florian Plettenberg melding van.

Bij de Duitse club zou El Ghazi een andere oud-PSV’er kunnen tegenkomen, want ook Phillipp Mwene verkaste naar deze club. Ook hij liet PSV deze zomer achter zich.

Anwar El Ghazi tekende in de zomer van 2022 een contract bij PSV, nadat hij vertrok bij het Engelse Aston Villa. In het ene seizoen in Eindhovense dienst speelde de vleugelaanvaller mee in 33 officiële wedstrijden van de club. Hierin kwam hij tot 9 doelpunten en leverde hij 2 assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.