PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dan komt PSV van een koude kermis thuis’

Journalist Valentijn Driessen heeft zo zijn twijfels of PSV wel klaar is voor het uitduel tegen Arsenal. Zaterdag wonnen de Eindhovenaren met 4-0 van NEC, maar volgens hem zegt dat helemaal niets.

“In het begin lieten ze wel heel veel kansen liggen, maar toen de ban eenmaal gebroken was dacht je dat ze door zouden stomen. Ze maakten snel een tweede, maar de derde en vierde lieten lang op zich wachten”, blikt Driessen terug bij de Telegraaf. “PSV moet niet denken dat dit een mooie maatstaf was voor de wedstrijd tegen Arsenal, want dan komen ze van een koude kermis thuis.”

De Engelsen zijn wel een paar niveautjes hoger dan NEC. Plus PSV heeft volgens Driessen ook de nodige zwakke plekken. “Ramalho kreeg dan een veer in zijn kont van Bosz, maar het was tegen NEC”, benadrukt hij. “We hebben gezien dat hij tegen Rangers en Sturm Graz moeite heeft om het niveau aan te tikken. Ik neem aan dat Bosz wel wat veranderingen gaat doorvoeren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.