PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Analist maakt zich zorgen om sleutelspeler van PSV’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Wim Kieft maakt zich zorgen om Noa Lang. Het is namelijk al de tweede keer dit seizoen dat de vleugelflitser een blessure oploopt aan zijn hamstring.

“Ik vind het wel een probleem hoor, met die Lang”, begint de voormalig PSV’er aan tafel bij Veronica Offside. “Hij is natuurlijk heel goed, maar als je nu al in het seizoen voor de tweede keer alweer last van je hamstring krijgt… Verdomme man… Je kan ook moeilijk doseren als je een hamstringblessure hebt.”

“Hij is heel explosief en dat is, zeker op de eerste meters, een aanslag op je hamstrings. Maar ik geniet wel echt van hem, hoor”, haakt Wesley Sneijder in. Ook Andy van der Meijde reageert op de buitenspeler van PSV. “Het is een mooi mannetje ook. Mooi maling hebben aan alles en lekker je ding doen. Schijt hebben en scoren”, aldus Van der Meijde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.