PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is over vijf jaar het afdankertje van PSV’

Noa Lang bracht onlangs een rapnummer uit. Columnist Nico Dijkshoorn kijkt hier niet met een positief gevoel naar. Hij gelooft namelijk niet in het feit dat deze bezigheid goed is voor zijn voetballoopbaan.

“Noa spreekt het op zich toch heel vrolijke woord ‘feestje’ uit alsof de luisteraar aan een vleeshaak hangt in een van zijn acht badkamers”, begint Dijkshoorn zijn column op geheel eigen wijze in Nieuwsblad. “Het voelt alsof Schele Leo, de ongekroonde maffiakoning van Aarschot, je op je rug tikt en vraagt of je samen met hem ergens naar toe wilt rijden. Voor de zekerheid met een zwarte zak over je hoofd.”

“Het probleem is dat Noa Lang blijkbaar geen mensen om zich heen heeft die met hem in een lift gaan staan en dan tussen de derde de vierde verdieping op de noodrem drukken”, gaat Dijkshoorn verder. “Een goede vriend, die echt om Noa geeft, zou dat moeten doen. Voor hem gaan staan en zeggen: Noa, vriend, waar jij komt vier je alleen je eigen feestje. Het is de laatste tijd vooral feest als je weer weggaat. Pronk niet met je rijkdom. Druk het de mensen die 130 euro voor jouw shirt betalen niet in hun gezicht.”

“Het tegenovergestelde gebeurt. Noa Lang gaat helaas Memphis Depay achterna. Die kwam in een Rolls Royce naar de training en nam inmiddels ook enkele liedjes op. In zijn video’s figureren leeuwen en helikopters. Noa Lang lijkt hetzelfde carrièrepad te kiezen. Over vijf jaar is hij het afdankertje van PSV en kan je hem een avond laten limbodansen voor 40 euro”, aldus de columnist.

2 thoughts on “‘Hij is over vijf jaar het afdankertje van PSV’

  1. Wat ben je toch een azijnzeikert. Het klinkt wel heel erg naar jalousie. Laat dat ventje toch, bij de jeugd van P S V hebben ze nog zat goede spelers die hem kunnen opvolgen. Klinkt ook erg naar een Ajax supporter die helaas zonder Noa Lang moeten proberen zaken te lijmen.

  2. Ik zit naar Ziggo te kijken en god wat ben ik blij dat ik er binnenkort vanaf ben waarom, ik stap over naar Odido eens kijken hoe dat is . Bij Ziggo kijk ik ook als ik dat niet wil altijd wel een Amsterdamse wijsneus die het allemaal moet vertellen, Nu zit er van Basten die moet wat zeggen over het Antwerp van van Bommel, het is wel duidelijk die twee liggen elkaar niet. Terwijl we hier in Eindhoven altijd nog veel bewondering hebben voor mark van Bommel. Probeert Van Basten het over het Belgische voetbal te hebben, spreekt over R W D M die zijn al jaren niet meer in beeld daar maar ja daarvoor interesseert hij zich niet, liever Mark afkraken daar is hij immers goed in,. Ik zie ook nooit commentaar van een pSV er of een Feyenoorder, die zijn niet gewenst Jammer voor mij ik denk ons een gemiste kans. Bras commentaar hoef ik niet luister nog liever naar radio 1

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.