PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Flinke meevaller voor PSV in aanloop naar Arsenal-uit’

Goed nieuws voor PSV in aanloop naar de Champions League-kraker tegen Arsenal van aankomende woensdag. Noa Lang reist namelijk mee naar Londen en lijkt inzetbaar te zijn voor de Eindhovenaren. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Lang stond zaterdag in de basis tijdens PSV – NEC (4-0). De vleugelaanvaller, sinds zijn komst naar Eindhoven behoorlijk op stoom, moest halverwege de tweede helft noodgedwongen naar de kant in verband met wat kleine klachten. Na afloop waren er wat zorgen. “Het verontruste mij, omdat hij de vorige keer wilde doorvoetballen toen hij iets soortgelijks had. Nu kwam hij naar ons toe en zei hij: Ik wil er wel uit”, zei Peter Bosz na afloop op de persconferentie.

Bosz hoeft zich geen zorgen meer te maken, aldus Rik Elfrink, PSV-watcher voor het ED. Hij laat via X weten dat de Oranje-international woensdag gewoon gaat spelen tegen Arsenal, ‘tenzij er toch nog een reactie komt’, maar het lijkt goed te komen. Dinsdag wordt er een laatste check gedaan. Arsenal – PSV begint woensdagavond om 21.00 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.