PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler moet even wennen, het is een fysieke competitie’

Tygo Land timmert momenteel flink aan de weg bij Jong PSV. Ook al verloor hij afgelopen vrijdag met 1-3 van De Graafschap, de talentvolle middenvelder heeft vertrouwen in de rest van het seizoen.

“Dat je een wedstrijd verliest zoals vanavond, is altijd rot. Daar moet je even van herstellen, maar op termijn plukken we de vruchten van het spelen tegen deze goede ploegen. Hiervoor ben ik dus naar PSV gekomen. Om als zeventienjarige jongen actief te mogen zijn tegen bijvoorbeeld De Graafschap, Roda JC, NAC en Cambuur”, vertelt Land bij het Eindhovens Dagblad.

“Ik moest even wennen aan dit podium, omdat het een ontzettend fysieke competitie is. Maar wat is het meepakken van dit soort ervaring kostbaar voor een speler zoals ik. Het is echt top en ik word er fit van. Je voelt dat je sneller vooruit kunt gaan en ik ben superblij dat ik deze kansen krijg. Voor mij is het simpel: ik moet het fysiek volhouden en de progressie doorzetten”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.