PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV liggen mijlenver weg op de rest’

Analist Mario Been denkt dat de titelstrijd in de Eredivisie dit seizoen zal gaan tussen Feyenoord en PSV. Hij is namelijk erg onder de indruk van beide elftallen.

Been legt de rivalen bij Goedemorgen Eredivisie langs de meetlat. “Ik denk dat Feyenoord in de laatste lijn veel degelijker is en betere spelers heeft, met Geertruida en het centrum. Maar op het middenveld mis je een type Veerman, die het spel kan verdelen over veertig à vijftig meter. PSV heeft aanvallend natuurlijk enorm veel creativiteit. Al met al denk ik dat de selecties van Feyenoord en PSV op dit moment dé beste zijn van de Eredivisie.”

Been is onder de indruk van de transfers die beide clubs hebben gedaan. “Ik denk dat de selecties van Feyenoord en PSV dusdanig versterkt zijn dat ze er ver bovenuit steken. Ik denk dat het verschil met de rest groot is. Ajax zullen we moeten afwachten. Deze week gaat daar veel over vertellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.