PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voor stap naar PSV heb ik weloverwogen salaris ingeleverd’

Patrick van Aanholt is blij dat hij begin dit jaar de overstap maakte naar PSV. Dit laat hij weten in een gesprek met het Eindhovens Dagblad. Op de laatste dag van de winterperiode kwam hij over van Galatasaray.

“Pas vier minuten voor de deadline was echt alles geregeld”, aldus Van Aanholt. “Ik ben destijds in de avond nog even flink boos geworden op de voorzitter van Galatasaray, maar daarna is het prima en ga je goed uit elkaar. Ik heb voor deze stap ook weloverwogen salaris ingeleverd.”

Van Aanholt wilde al een paar keer eerder terugkeren. “Maar telkens klopte het hele pakketje dan niet”, zo geeft hij aan. “Of het was te duur, of er was niemand nodig. Dit was de ultieme kans en ik denk dat God het zo me met gepland heeft. Daar geloof ik in, dat alles een reden heeft.”

Op zijn zeventiende vertrok de linksback bij PSV om naar Chelsea te gaan. “Natuurlijk had iedereen een mening, zo gaat dat in deze wereld. Alsof je zo’n kans zo vaak krijgt, om bij Chelsea te gaan spelen”, zegt hij daarover. “Ik heb daarna vooral bij Crystal Palace een topperiode gehad. Een echte familieclub, waar ik veel spelers bij mijn komst al kende. Of ik ooit nog een stap naar het buitenland maak? Misschien blijf ik wel langer bij PSV. Als de club aan het eind van dit seizoen tevreden is en ik plezier voel, wil ik graag blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.