PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel hakt knoop door over Saoedi-Arabië

Mark van Bommel zal Royal Antwerp niet gaan verruilen voor een avontuur in Saoedi-Arabië. Hij werd gelinkt aan Al Shabab, maar volgens de oefenmeester is dit niet langer actueel.

“Je gaat pas over zoiets nadenken als de vraag komt. Maar er speelt niks”, verzekert hij vrijdag op de persconferentie, geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Ik heb twee weken geleden mijn contract bewust verlengd. Als je dan zegt dat je erover na gaat denken, dat klopt niet helemaal. De vraag is niet gekomen.”

Van Bommel sluit een stap naar het Midden-Oosten in de toekomst niet per definitie uit. “Ik heb al in Saudi-Arabië gewerkt hé, bij de nationale ploeg”, stelt hij. “Het zou raar zijn als ik dan meteen ‘nee’ zou zeggen – als die vraag komt -, want ik ben er al geweest. Ik zit hier goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.