PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tegen grote tegenstanders lukt dat PSV niet meer’

PSV is dit seizoen uitstekend begonnen. Zo wonnen ze de eerste drie competitiewedstrijden en plaatste ze zich voor de groepsfase van de Champions League. Analist Aad de Mos geniet momenteel van de ploeg van trainer Peter Bosz.

“Ze zetten goed druk en creëren heel veel kansen”, zegt De Mos tegen Voetbal International. “Al die ploegen in de Champions League gaan het in Eindhoven heel lastig krijgen. Ze gaan samen met Feyenoord uitmaken wie kampioen wordt van Nederland. Maar ze hebben allebei nog geen grote wedstrijd gespeeld. Bij PSV zie je gelukkig steeds minder dat ze eerste helft slecht beginnen. Dat zat er nog in van vorig seizoen.”

“Tegen Vitesse, Sturm Graz en RKC zag je dat weer een beetje terug, maar dat lijkt nu beter te gaan. Er zat daar toch een klein probleem in de intrinsieke motivatie van de spelers. Gelukkig breien ze het nu wat makkelijker recht vanwege het voetballend vermogen. Maar tegen grote tegenstanders lukt dat je straks niet meer”, aldus De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.