PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler zet hoog in: ‘Ik wil weleens met die schaal staan’

Patrick van Aanholt gaat dit seizoen voor het maximale bij zijn club PSV. Hij denkt dat de ploeg goed genoeg is om kampioen van Nederland te worden.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad stelt Van Aanholt dat ze bij PSV ongelofelijk hongerig zijn naar prijzen. “De leiding heeft denk ik een fantastische selectie neergezet, waarbij iedere positie dubbel bezet is”, vertelt hij. Na de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal moet dit seizoen ook het landskampioenschap volgen.

Van Aanholt denkt met Peter Bosz aan het roer goede kansen te hebben op de eindoverwinning. “De trainer heeft ons zo fit gemaakt dat we ons systeem kunnen spelen, maar het kan en moet nog beter”, aldus de verdediger. “Als dat lukt en we de focus kunnen houden op elke wedstrijd? Ja, ik wil weleens met die schaal in handen staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.