PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik vond hem bij PSV niet heel overtuigend’

Voormalig voetballer en huidig analist Karim El Ahmadi denkt dat Anwar El Ghazi een goede versterking zou kunnen zijn voor Ajax. Hij traint momenteel mee met Jong Ajax nadat zijn contract werd ontbonden bij PSV.

De oud-middenvelder ziet dat de spoeling bij Ajax dun is op rechtsbuiten. “Je hebt nu alleen Berghuis en Forbs die daar kunnen spelen. Je hebt met hem wel een ander type aan de rechterkant”, begint hij bij Voetbalpraat van ESPN. “Ik denk dat het een win-winsituatie is als je hem zes maanden of een jaar een contract geeft.”

“Als El Ghazi fit is, zie ik in hem een speler die je kunt gebruiken bij Ajax”, vervolgt de analist, die Berghuis liever op het middenveld ziet waardoor er nog meer behoefte is aan de Marokkaanse Nederlander. “Hij is ook iemand die al heeft gepresteerd bij Ajax. Hij weet wat hij daarvoor moet doen.”

Kees Kwakman is het niet met zijn collega eens. “Ze zitten wel een beetje krap in de rechtsbuitens, maar ik denk het niet. Ik vond hem bij PSV niet heel overtuigend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.