PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oranje-back is gewoon een geweldenaar’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart is zeer te spreken over prestaties van Denzel Dumfries. De vleugelspeler was gisteren tegen Ierland wederom bepalend voor de overwinning.

Van der Vaart kwam woorden te kort voor de prestaties van Dumfries.”Dumfries is een wonder. Echt ongelofelijk. Ik vind het echt een wonder. Als je naar Argentinië gaat kijken, heb je het alleen maar over Lionel Messi. Wij hebben het alleen nog maar over Dumfries. Hij is constant onderweg. Eigenlijk kan het helemaal niet. Hij had zelfs nog meer assists kunnen hebben.”

De analist vindt de ontwikkeling van de back fascinerend om te zien. “Het is gewoon een geweldenaar. Vroeger werd hij nog wel eens onrustig, maar die aannames liggen nu ook gewoon meteen goed. Ik heb er echt van genoten. Die rust bij hem in de laatste fase ook. Alle voorzetten komen aan. Dit is de ideale back.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.