PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Volgende twee transferklappers bij PSV staan alweer klaar’

PSV pakte deze zomer flink uit op de transfermarkt. Zo werden o.a Noa Lang, Hirving Lozano en Jerdy Schouten binnengehaald, en op de slotdag van de transferperiode werd ook nog mandekker Armel Bella-Kotchap op huurbasis aan de selectie toegevoegd.

Voor Bella-Kotchap was een koopoptie absoluut niet realistisch, dus hij zal na dit seizoen terugkeren naar Southampton. Volgens Belgische media is de kans bijzonder groot dat PSV daarom komende zomer terug gaat komen bij RSC Anderlecht voor Zeno Debast. De Belg was deze zomer ook al een toptarget, maar bleek vooralsnog te duur.

En volgens de Belgische pers gaat PSV ook voor Aster Vranckx terugkomen; in januari zelfs al, klinkt het. Achter Schouten heeft coach Peter Bosz weinig meer te kiezen op de as, Vranckx moet voor ongeveer twaalf miljoen euro over gaan komen van VfL Wolfsburg in de winterstop. De Belgische jeugdinternational wil zelf in ieder geval graag.

Debast zei in Het Laatste Nieuws over de PSV-interesse: “Misschien was dit het juiste moment voor een transfer, maar ik wil vooral de juiste stap zetten. En voor een deal moet je met drie partijen akkoord gaan. Bij Anderlecht blijven is geen stap achteruit. Ik kan nog altijd veel leren aan de zijde van Jan Vertonghen. Er is contact geweest met PSV maar je hebt drie partijen nodig om die stap te zetten. Dat was niet het geval.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.