PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jorrel Hato: ‘PSV-flitser is de beste speler tegen wie ik heb gespeeld’

Jorrel Hato timmert dit seizoen flink aan de weg bij Ajax. De pas 17-jarige verdediger lijkt in korte tijd een zekerheidje te zijn geworden in de ploeg van trainer Maurice Steijn.

Tegen FC Den Bosch maakte de jongeling zijn eerste minuten. Vijf minuten mocht hij invallen, in de stromende regen. “Dat was m’n debuut. Echt een kutdebuut. Uit bij Den Bosch op kunstgras, wel gewonnen”, vertelt Hato in gesprek met Andy van der Meijde bij Bij Andy in de auto.

Vorig seizoen maakte Hato al wat minuten. De beste speler tegenover wie hij heeft gestaan is afkomstig van PSV. “Afgelopen seizoen vond ik Bakayoko van PSV de beste speler tegen wie ik heb gespeeld. Hij was echt heel snel”, besluit de jonge verdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.