PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman gaat mij stalken als hij dit hoort’

Analist Hans Kraay Junior vindt dat Jerdy Schouten rijp is voor een basisplaats bij het Nederlands elftal. De middenvelder van PSV werd voor deze interlandperiode niet geselecteerd door Ronald Koeman voor de duels tegen Griekenland en Ierland.

“Joey gaat mij stalken als hij dit hoort, want hij zit er ook dicht tegenaan. Ook in verdedigend opzicht doet hij onder Peter Bosz veel meer zijn werk. Toch zou ik kiezen voor Jerdy Schouten met Frenkie de Jong”, zegt de analist bij ESPN.

“Ik denk dat Jerdy Schouten nog net iets completer is en alle problemen rechts op het middenveld gaat oplossen. Maar Veerman zit in de nek, De Roon maakt nu doelpunten…”, aldus de analist, die zag dat De Roon tegen de Grieken goed was voor de openingstreffer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.