PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ergernis om PSV-speler: ‘Daar word ik zo moe van’

Analist Rene van der Gijp stoort zich aan de interviews van PSV-flitser Noa Lang. Hij vindt dat hij zich beter kan focussen op het voetbalgedeelte.

“Ik heb dat interview met Noa Lang zitten lezen…”, begint Van der Gijp bij Vandaag Inside. “Als ik hem was, en dat is helemaal niet zo moeilijk, zou ik het alleen bij voetbal houden. Gewoon lekker over voetbal praten, na de wedstrijd en doordeweeks. Maar niet elke keer beginnen over het feit dat je zo’n speciale jongen bent, dat je niet bent zoals anderen.

“Daar word ik zo moe van. Op een gegeven moment ga je ook denken: het loopt daar niet lekker. Er loopt een balk doorheen”, vervolgt Van der Gijp. “En dat hoeft helemaal niet. Als hij puur en alleen over voetbal praat, is er totaal niets aan de hand.”

“Hij heeft het heel graag over zichzelf. En dan gaat hij helemaal uitweiden over hoe hij in elkaar zit, schijt aan alles… Daar moet hij niet aan beginnen. Hou het bij voetbal, en laat de rest lekker gaan”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.