PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Misschien bij PSV even met hem praten’

Noa Lang hoopt dat Luuk de Jong terugkeert in het Nederlands elftal. Hij zal dan ook proberen om zijn ploeggenoot te overtuigen om zich nog een keer beschikbaar te stellen voor Oranje.

Bondscoach Ronald Koeman stelde dinsdag nog op het persmoment dat De Jong altijd welkom is. De spits gooide zelf de deur dicht voor Oranje en wil zich concentreren op zijn gezin en PSV. “Hij is een goede spits. Ik heb bij PSV een goede connectie met hem”, meldt Lang tegenover De Telegraaf. “Het is lekker om met Luuk te voetballen. Hij is sterk, wint al zijn duels, is een aanspeelpunt. Luuk is een ideale spits voor een speler zoals ik. Ik snap dat Koeman dat zegt. Wie weet is hij er de volgende maand wel bij.”

Lang stelt met een knipoog dat er een gesprek met De Jong wacht. “Ik moet als ik terug ben bij PSV maar even goed met hem praten. Maar uiteindelijk moet hij natuurlijk doen wat hij zelf wil. Hij heeft twee kleintjes en wil ook wel eens bij zijn gezin zijn. Als voetballer ben je veel weg”, besluit de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.