PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat’

Cody Gakpo vindt het geweldig hoe het momenteel gaat bij PSV. De oud-speler van de Eindhovenaren volgt zijn cluppie nog steeds op de voet en is erg bij met de recente prestaties van de ploeg. Zo keek hij ook voor de TV naar het tweeluik tegen Rangers FC voor een plek in de Champions League.

“In fysieke zin kon ik er niet persoonlijk bij zijn, maar dat is het enige, want ik volgde het nauwlettend,” lachte de aanvaller terwijl hij sprak met Voetbal International. “Ik ben enthousiast over de huidige gang van zaken bij PSV. Ze zijn fantastisch begonnen met een buitengewoon getalenteerd team.”

VI vroeg Gakpo of hij nog contact onderhield met spelers en staf die betrokken zijn bij PSV. “Natuurlijk onderhoud ik nog steeds nauw contact met mensen binnen PSV, vooral met jongens waarmee ik lang heb samengespeeld. Neem bijvoorbeeld Jordan Teze; ik ken hem al bijna twintig jaar,” vervolgde Gakpo. “Armando Obispo ken ik eveneens al geruime tijd, al is hij momenteel helaas geblesseerd. Noa Lang leerde ik kennen bij Oranje, net zoals ik hier Joey Veerman opnieuw tegenkom. Ik ben ontzettend trots op deze spelers en blij voor de supporters, want zij verdienen dit na een lange periode zonder Champions League.”

Doelend op voorgaande seizoenen blikt de huidig Liverpool terug op de vele mislukte pogingen om Champions League voetbal naar Eindhoven te halen. “We hebben het een paar keer op het nippertje gemist, dus het is geweldig dat het nu eindelijk is gelukt. Na die 2-2 in Glasgow kreeg ik weer herinneringen aan vorig jaar, maar ik bleef vertrouwen en gelukkig heeft het goed uitgepakt,” sloot Gakpo af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.