PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler maakt indruk met een bepaalde brutaliteit’

Noa Lang heeft met zijn terugkeer in de Eredivisie indruk gemaakt op oud-voetballer Glenn Helder. Bij de Eredivisie-awards is de voormalig speler van o.a Arsenal en Vitesse zeer te spreken over de PSV-aanvaller.

“Ik ben sowieso een liefhebber. Je moet kijken alsof je op de tribune zit”, begint Helder tegenover VoetbalPrimeur. “Waarvoor kom je naar een wedstrijd? Iedereen kijkt op een verschillende manier. Ik wil als ik een wedstrijd kijk een soort entertainment zien met functionaliteit.”

De verslaggever vraagt of hij daarmee Noa Lang bedoelt. “Dat zijn spelers die wat extra’s geven. Ook met een bepaalde brutaliteit. Ik hou daar echt van. Ik was zelf ook zo, misschien iets minder brutaal maar dat weet ik ook niet. Daarvoor ga je naar het stadion”, besluit Helder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.