PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan in de winter opnieuw toeslaan voor target’

PSV is de Belgische middenvelder Aster Vranckx nog altijd niet vergeten. In de afgelopen transferperiode bleek de speler van VFL Wolfsburg niet haalbaar, maar mogelijk volgt in de winter een nieuwe poging van de Eindhovenaren.

PSV zag Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez vertrekken, waardoor trainer Peter Bosz weinig smaken over houdt op ‘zes’. Tegen RKC Waalwijk speelde aankoop Jerdy Schouten opnieuw centraal achterin, waardoor Joey Veerman een middenveld vormde met Guus Til en Ismael Saibari.

Door de magere bezetting houdt PSV Vranckx ‘in portefeuille’, zoals het ED het omschrijft. De Rode Duivel mocht de voorbije transferperiode niet weg van VfL Wolfsburg, maar blijft voorlopig in beeld in het Philips Stadion. De regionale krant benadrukt wel dat er nog veel kan gebeuren tot januari. Zo kunnen er nieuwe spelers opstaan bij PSV of blijkt Vranckx opnieuw niet haalbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.